2020. május 27., szerda
Preview

Fontos tájékoztató az újranyitásról!

Magyarország Kormányának 170/2020. (IV. 30.) rendelete alapján az (…) amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvétel megengedett.
Vendégeink visszajelzése, és a fenti kormányrendelet alapján a Sugár Fitness-t  2020. május 13. napján korlátozásokkal újranyitjuk*. 

Fontos tudnivalók a korlátozásokról, változásokról (melyek kizárólag az egészség megőrzése érdekében alkalmazandók):

A Sugár Fitness hétköznapokon 15:00 — 21:00 óra között, hétvégi napokon 8:00 — 14:00 óra között tart nyitva.

Edzés alatt szájmaszk és kesztyű viselése ajánlott, a recepción, valamint az öltözőkben kötelező! A terembe belépést követően kérjük, alaposan mossatok kezet, a kihelyezett kézfertőtlenítőket használjátok.

A Sugár Fitness terültét 14 éven aluli, valamint 65 év feletti vendégeink a hatályos jogszabály értelmében nem látogathatják. 

Elérhető a korlátozások fennállása alatt egy “újrakezdő” 3 alkalmas bérlet. A cardio -és erősítő 3490 Ft-os áron, a csoportos 3990 Ft-os áron. Aki a korlátozás ideje alatt a meglévő bérletének alkalmait szeretné felhasználni, természetesen erre is lehetőség van. Az újrakezdő bérlet a jelenlegi bérlet mellett is használható úgy, hogy a jelenlegi bérlet nem aktiválódik, csak a korlátozások feloldása utáni nyitás esetén. A 3 alkalmas bérletek 30 napig érvényesek. A csoportos órára szóló 3 alkalmas bérlet a cardio -és erősítő részek használatára nem jogosítanak, azokat csak külön napijeggyel lehet igénybe venni.

Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében a cardio -és erősítő részeket egy időben maximum 12-12 fő látogathatja. A csoportos óráink látogathatóságát a termek alapterületétől függően, és a 1,5 méter távolság betartásának lehetőségével csökkentettük. 

Az öltözők és zuhanyzók használata nem javasolt, amennyiben szükséges, természetesen igénybe vehető. A szaunákat azonban lezártuk, azok használata nem megengedett.

A büfé kínálata igénybe vehető.

A pénztárainknál készpénzes fizetés átmenetileg nem lehetséges, csak kártyás fizetést tudunk elfogadni.

A megfelelő higiénia megőrzése érdekében kérjük, hogy a gépeket, súlyokat, szőnyegeket használat előtt és után is alaposan fertőtlenítsétek le, a gépek használata során törölközőt használjatok.

Kérjük, hogy a 1,5 méteres távolságot minden esetben, így az edzés során is tartsátok meg edzőtársaitoktól.

Minden kedves vendégünk bérletét, aki igénybe veszi a Sugár Fitness szolgáltatását az első belépés napján 45 nappal meghosszabbítjuk. A meghosszabbítás bérletenként értendő. Délelőtti bérlettel rendelkező vendégeink a korlátozások ideje alatt a délutáni órákban is felhasználhatják meglévő alkalmaikat. A meglévő bérletek az első belépés alkalmával aktiválódnak, egészen addig befagyasztva maradnak.

Kifejezetten kérünk minden vendégünket, hogy influenzaszerű tünetek gyanúja/érzése/tapasztalása esetén mellőzze a Sugár Fitness látogatását és maradjon otthon.

Amit a fentieken felül teszünk értetek:

A légkondicionáló berendezéseket fertőtlenítettük, a friss levegő befúvásról természetesen gondoskodunk.

A takarítást, fertőtlenítést virucid tisztítószerekkel végezzünk nyitás előtt, napközben és zárás után is. Az órák között fertőtlenítjük a termet, valamint az eszközöket is.

Kollégáink maszkban és kesztyűben állnak rendelkezésetekre. :)

Várunk mindenkit szeretettel!

Sugár Fitness

*Jelen szabályozások a mindenkor hatályos házirend releváns pontjait felülírják!
Preview

3 alkalmas újrakezdő bérlet!💜

A korlátozások fennállása alatt lehetőséged van egy 3 alkalmas újrakezdő bérlet megvásárlására.
A cardio- és erősítő bérletet 3 490 Ft-ért, a csoportos órákra szóló bérletet 3 990 Ft-ért válthatod meg recepciónkon. Az újrakezdő bérlet a már meglévő bérlet mellett is használható úgy, hogy a jelenlegi bérlet nem aktiválódik, de természetesen ha a meglévő bérleted szeretnéd aktiválni a korlátozások ideje alatt, erre is van lehetőség.

A 3 alkalmas bérletek 30 napig érvényesek. A csoportos órákra szóló 3 alkalmas bérlet a cardio- és erősítő részleg használatára nem jogosítanak, azokat csak külön napijeggyel lehet igénybevenni.
Preview

Exkluzív Sugár Fitness kiegészítők!

Recepciónknál már megvásárolhatod exkluzív Sugár Fitness kiegészítőinket, melyek divatosak és hasznosak is egyben! Mindössze 790 Ft-ért lehet Tiéd a Sugár Fitness kulacs, 1 490 Ft-ért a lila Sugár Fitness sporttáska, illetve 1 890 Ft-ért a prémium fehér Sugár Fitness sporttáska! Csapj le rá Te is!
Preview

Csütörtökön különösen megéri a Sugár Fitnessben edzeni!

Kedves Látogatóink!

Ezentúl CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT még inkább megéri a Sugár Fitnessben edzeni, hiszen ezen a napon MINDEN NAPIJEGY árából 50% kedvezményt* adunk!

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Preview

2020-ban is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2020-ban is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!
Preview

Diákmunka a Sugár Fitnessben!

Ismered azt a jóleső érzést, amikor a saját keresetedből vásárolsz valamit? Dolgozz a Sugár Fitnessben diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarfitness.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Fitnessben!
Preview

SZÉP-kártya elfogadóhely!

Kedves Vendégeink!

A Sugár Fitnessben az OTP-s és MKB-s SZÉP-kártya mellett K&H-s SZÉP-kártyával is lehet fizetni, a szabadidő alszámláról.