2020. augusztus 15., szombat
Preview

Fontos tájékoztató az újranyitásról!

Fontos tudnivalók a korlátozásokról, változásokról (melyek kizárólag az egészség megőrzése érdekében alkalmazandók):

A Sugár Fitness hétköznapokon 8:00 — 21:00 óra között, hétvégi napokon 8:00 — 20:00 óra között tart nyitva.

A Sugár Fitnessbe belépve nem kötelező a maszk és kesztyű használata, de munkatársaink még így fognak várni Titeket. A terembe belépést követően kérjük, alaposan mossatok kezet, a kihelyezett kézfertőtlenítőket használjátok.

A Sugár Fitness területét életkortól függetlenül a Házirendben foglaltaknak megfelelően saját felelősségre bárki látogathatja.

Minden a bezárás előtt vásárolt bérlet az első belépés alkalmával aktiválódik, és 45 napig érvényes.

Azok a vendégeink, akik a bezárás előtt vásárolt délelőtti bérlettel rendelkeznek a délutáni órákban is felhasználhatják meglévő alkalmaikat. Akik már az újranyitás után vásárolták meg délelőtti bérletüket, kizárólag a délelőtti órákban használhatják fel alkalmaikat.

A szaunákat - mind a női, mind a férfi öltözőben - mindenki a saját felelősségére használhatja! Kérjük, fokozottan figyeljen mindenki a higiéniára, és a szauna megfelelő használatára. A szauna használatának részletes tájékoztatóját a szaunánál találjátok.

A büfé kínálata igénybe vehető.

A pénztárainknál készpénzes és kártyás fizetés is elérhető!

A megfelelő higiénia megőrzése érdekében kérjük, hogy a gépeket, súlyokat, szőnyegeket használat előtt és után is alaposan fertőtlenítsétek le, a gépek használata során törölközőt használjatok.

Kifejezetten kérünk minden vendégünket, hogy influenzaszerű tünetek gyanúja/érzése/tapasztalása esetén mellőzze a Sugár Fitness látogatását és maradjon otthon.

Amit a fentieken felül teszünk értetek:

A légkondicionáló berendezéseket fertőtlenítettük, a friss levegő befúvásról természetesen gondoskodunk.

A takarítást, fertőtlenítést virucid tisztítószerekkel végezzünk nyitás előtt, napközben és zárás után is. Az órák között fertőtlenítjük a termet, valamint az eszközöket is.

Kollégáink maszkban és kesztyűben állnak rendelkezésetekre. :)

Várunk mindenkit szeretettel!

Sugár Fitness

*Jelen szabályozások a mindenkor hatályos házirend releváns pontjait felülírják!
Preview

Exkluzív Sugár Fitness kiegészítők!

Recepciónknál már megvásárolhatod exkluzív Sugár Fitness kiegészítőinket, melyek divatosak és hasznosak is egyben! Mindössze 790 Ft-ért lehet Tiéd a Sugár Fitness kulacs, 1 490 Ft-ért a lila Sugár Fitness sporttáska, illetve 1 890 Ft-ért a prémium fehér Sugár Fitness sporttáska! Csapj le rá Te is!
Preview

Csütörtökön különösen megéri a Sugár Fitnessben edzeni!

Kedves Látogatóink!

Ezentúl CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT még inkább megéri a Sugár Fitnessben edzeni, hiszen ezen a napon MINDEN NAPIJEGY árából 50% kedvezményt* adunk!

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Preview

Ha nálunk edzel, gyermeked fél áron játszhat a Sugár Játszóházban!

Nincs ki vigyázzon a csemetéidre, míg Te edzel? Nekünk van egy megoldásunk! Eddz a Sugár Fitnessben, és kérd pénztárainknál a Sugár Játszóházba szóló, 50% kedvezményre feljogosító kupont*, mellyel edzésed végeztével fél áron** válthatod ki gyermekedet!

*A kupon a rajta (kollégáink által) feltüntetett időponttól számítva 2 órán át, a Sugár Fitness pecsétjével együtt érvényes.
**A 2 órás limit túllépése esetén a Sugár Játszóház mindenkori negyed órás elszámolása lép érvénybe. A kupont csak a Sugár Játszóház nyitvatartási idején belül lehet felhasználni.
Preview

2020-ban is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2020-ban is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!
Preview

Diákmunka a Sugár Fitnessben!

Ismered azt a jóleső érzést, amikor a saját keresetedből vásárolsz valamit? Dolgozz a Sugár Fitnessben diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarfitness.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Fitnessben!
Preview

SZÉP-kártya elfogadóhely!

Kedves Vendégeink!

A Sugár Fitnessben az OTP-s és MKB-s SZÉP-kártya mellett K&H-s SZÉP-kártyával is lehet fizetni, a szabadidő alszámláról.