2017. július 28., péntek
Preview

Nyerj tandemrepülést Red Bull termék vásárlásával a Sugár Fitnessben!

Vásárolj Red Bull energiaitalt július 27. és augusztus 7. között büfénkben, majd a vásárlásod mellé kapott nyereményszelvényt adataiddal (név, telefonszám, e-mail-cím) kitöltve dobd be recepciónkon található gyűjtőládánkba, hogy megnyerhesd fődíjunkat, egy siklóernyős tandemrepülést!

Preview

Eddz 2017-ben korlátlanul!

Eddz a július 22. és augusztus 27. közötti hétvégéken a Sugár Fitnessben, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket a recepciónkon igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe, hiszen most négy pecsét összegyűjtése után garantált nyereményt adunk*! Ráadásul, ha teli füzetkédet adataiddal (név, e-mail-cím, telefonszám) kitöltve bedobod recepciónkon található gyűjtőládánkba, megnyerheted fődíjunkat, egy 2017 év végéig szóló korlátlan Sugár Fitness bérletet!

*Ajándék mozijegyedet a recepciónkon igényelheted

Preview

Ha nálunk edzel, gyermeked fél áron játszhat a Sugár Játszóházban!

Nyár van, szeretnél sportolni, de nincs ki vigyázzon a csemetéidre? Nekünk van egy megoldásunk! Eddz nálunk július 31-ig, és kérd pénztárainknál a Sugár Játszóházba szóló, 50% kedvezményre feljogosító kupont*, mellyel edzésed végeztével fél áron** válthatod ki gyermekedet!

*A kupon a rajta (kollégáink által) feltüntetett időponttól számítva 2 órán át, a Sugár Fitness pecsétjével együtt érvényes.
**A 2 órás limit túllépése esetén a Sugár Játszóház mindenkori negyed órás elszámolása lép érvénybe. A kupont csak a Sugár Játszóház nyitvatartási idején belül lehet felhasználni.
Preview

Tudtad-e?

Ha a Sugár Fitnessben csoportos bérleteddel veszel részt egy csoportos óránkon, akkor az órán felül még 30 percig használhatod cardio részlegünket és erősítő termünket!
Preview

K&H SZÉP-kártyát is elfogadunk

Kedves Vendégeink!

A Sugár Fitnessben az OTP-s és MKB-s SZÉP-kártya mellett K&H-s SZÉP-kártyával is lehet fizetni, a szabadidő alszámláról.
Preview

Partnerünk a NetPincér

Éhes vagy? Hol ennél? A Sugár Fitness partnere a www.netpincer.hu.
Preview

2017-ben is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2017-ben is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!
Preview

Diákmunka a Sugár Fitnessben!

Drágák a fesztiválbelépők? Leugranál egy hétvégére a Balatonra? Beleférne több buli is az idei nyárba? Keress pénzt a Sugár Fitnessben!

Ha elmúltál 18 éves, és még tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarfitness.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Fitnessben!
Preview

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet recepciónkon lehet érvényesíttetni!