2019. augusztus 19., hétfő

Ünnepi nyitvatartás!

Kedves Látogatóink! 

A Sugár Fitnessben az ünnepek alatt is a megszokott nyitvatartással várunk mindenkit!
Nyitvatartásunkat ITT találod!
Preview

Váltsatok páros bérletet, és nyerjetek A bűn királynői VIP-vetítést!👯‍♀️🍿

Most még inkább megéri párban jönni a Sugár Fitnessbe! 
Kérjétek a páros bérletet augusztus 8. és 21. között a Sugár Fitness recepcióján, és mindketten 25% kedvezménnyel válthatjátok meg bérleteteket*! De ez még nem minden! Ha az akció időszaka alatt páros bérletet váltotok, egy nyereményszelvényt adunk Nektek**, mellyel akár egy VIP-vetítést is nyerhettek a Sugár Moziba, A bűn királynői című filmre! Hogy ez mit takar? Egy egész moziterem csak a Tiéd és barátaidé lesz a vetítés idejére, és teljesen ingyen nézhetitek meg a nyár egyik legizgalmasabb premierjét!

Ahhoz, hogy részt vehessetek a sorsolásban dobjátok be a szükséges adatokkal kitöltött nyereményszelvényt (név, telefonszám, e-mail cím) a Sugár Fitnessben kihelyezett gyűjtőládák egyikébe! 

Nyereménysorsolás: 2019. augusztus 22.

*A páros bérlet vásárlásakor mindkettőtöknek jelen kell lenni kasszáinknál. A 25% kedvezmény kizárólag teljes árú bérletekre érvényes!
** Páronként egy nyereményszelvény igényelhető. A VIP-vetítésre meghatározott időpontban kerül sor, tervezett időpont: augusztus 27.
Preview

Exkluzív Sugár Fitness kiegészítők!

Recepciónknál már megvásárolhatod exkluzív Sugár Fitness kiegészítőinket, melyek divatosak és hasznosak is egyben! Mindössze 790 Ft-ért lehet Tiéd a Sugár Fitness kulacs, 1 490 Ft-ért a lila Sugár Fitness sporttáska, illetve 1 890 Ft-ért a prémium fehér Sugár Fitness sporttáska! Csapj le rá Te is!
Preview

Csütörtökön különösen megéri a Sugár Fitnessben edzeni!

Kedves Látogatóink!

Ezentúl CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT még inkább megéri a Sugár Fitnessben edzeni, hiszen ezen a napon MINDEN NAPIJEGY árából 50% kedvezményt* adunk!

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Preview

Ha nálunk edzel, gyermeked fél áron játszhat a Sugár Játszóházban!

Nincs ki vigyázzon a csemetéidre, míg Te edzel? Nekünk van egy megoldásunk! Eddz a Sugár Fitnessben, és kérd pénztárainknál a Sugár Játszóházba szóló, 50% kedvezményre feljogosító kupont*, mellyel edzésed végeztével fél áron** válthatod ki gyermekedet!

*A kupon a rajta (kollégáink által) feltüntetett időponttól számítva 2 órán át, a Sugár Fitness pecsétjével együtt érvényes.
**A 2 órás limit túllépése esetén a Sugár Játszóház mindenkori negyed órás elszámolása lép érvénybe. A kupont csak a Sugár Játszóház nyitvatartási idején belül lehet felhasználni.
Preview

Tudtad-e?

Ha a Sugár Fitnessben csoportos bérleteddel veszel részt egy csoportos óránkon, akkor az órán felül még 30 percig használhatod cardio részlegünket és erősítő termünket!
Preview

2019-ben is AYCM elfogadóhely vagyunk!

Kedves Látogatóink! Természetesen 2019-ben is elfogadjuk az All You Can Move kártyákat! Várunk minden sportolni vágyót szeretettel!
Preview

Diákmunka a Sugár Fitnessben!

Ismered azt a jóleső érzést, amikor a saját keresetedből vásárolsz valamit? Dolgozz a Sugár Fitnessben diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarfitness.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Fitnessben!
Preview

K&H SZÉP-kártyát is elfogadunk

Kedves Vendégeink!

A Sugár Fitnessben az OTP-s és MKB-s SZÉP-kártya mellett K&H-s SZÉP-kártyával is lehet fizetni, a szabadidő alszámláról.
Preview

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet recepciónkon lehet érvényesíttetni!