2019. május 20., hétfő
Preview

Bakos Virág

Aerobik, személyi
Végzettségem: 
SpinRacing oktató
Cycling trainer  

Versenyszerűen 14 éven át kézilabdáztam, atletizáltam, majd három évnyi sportmentes élet következett, melynek meg is lett az eredmènye. A mérleg akkoriban 35 kg súlytöbbletet mutatott a korábbiakhoz képest! Nem lett egyszerű az élet, kis túlzással már néhány lépcsőfok megmászása is komoly kihívást jelentett - sokak számára lehet ez ismerős. Nem volt kérdéses, hogy tenni kell valamit, mert tudtam, hogy a túlsúly az egészség rovására is mehet. 2009-ben vettem részt életem első SpinRacing óráján: azonnal szerelem lett, amely azóta is tart. Egy éven keresztül jártam az órákra, és a kemény munkának nem maradt el a hatása: olvadtak a kilók, persze diétával megtámogatva. Ez idő alatt ért meg bennem a gondolat, hogy hivatás szintjén is ezzel szeretnék foglalkozni, segítve másoknak, akik hasonló gondokkal küzdenek, mint én korábban.

Ezek után SpinRacing kerékpárfitness oktató lettem: 2011-ben végeztem, és azóta is az életem részét képezi. Az órákon többek között a minőségre és a prevencióra törekszem. A csapat energiája, a zene motivál, de a cél mindenkinek más és más (általános alapfittség, fogyás, kikapcsolódás, versenyzés), szóval a döntés a Tiéd! Igyekszem segíteni Neked, hogy sikerüljön megvalósítani azt, amit magad elé kitűztél. Szeretném, hogy az órámon jól érezd magad. Megéld, átéld a jelent és a szabadságot. Szeretettel várlak! 

Mottóm:

A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze. Tudd, mit akarsz, és tegyél érte.