Preview

Fischer Gábor

Aerobik
Végzettségem:
Wellnes Akadémia - Sportoktatói Szak - Sportoktató (Europass Certificate Suplement)
Power Skating oktató
Spinning oktató
GiryaFit koncepció megalkotója

Ha hetente csak kétszer edz az ember, akkor már egy hónap után is látványos a változás, két hónap alatt viszont gyökeresen meg tud változni a test. Sajnos sokan azt gondolják, hogy ez a sport a súly emeléséről szól és ezért túl férfias, durva és csupa "izomagy" jár oda. Pedig korántsem!

A kettlebell-esek vagy mostmár GiryaFit-esek nem testépítők, sőt! Nem izomtömeget építenek, hanem a belső izmokat, a mozgáskoordinációt, az erőnlétet fejlesztik, az ízületi utakat hosszabbítják. Meglepő, hogy a ránézésre átlagos emberek milyen kitartással dolgoznak és bizonyos testépítő "erős" emberek mégis elvéreznek mellettük. Hiszen itt nem a súly számít, itt magunkkal kell megküzdenünk, feszegetjük a saját határainkat, a súly csak egy kellék mindehhez.

Mindenki meg tudja benne találni a számítását: akár azok a férfiak, akik a pocakot és úszógumit akarják eltüntetni, akár azok, akik izmossá akarják a testüket formálni, vagy azok a nők, akik az itt-ott előnytelen testrészeikkel küszködnek, de akár a profi sportolók is, akik az állóképességüket szeretnék növelni.

Mottóm:

Ha a cél lebeg a szemed előtt, az akadályok sem ijesztenek el tőle.

Órái

Giryafit
2022. június 29., szerda
19:30
2022. július 01., péntek
18:30
2022. július 04., hétfő
19:30
2022. július 06., szerda
19:30
Giryafit Starter
2022. július 04., hétfő
18:15

Videók