Preview

Kovács Viktória

Aerobik
Végzettségem:
IWI - Fitness instruktor
Touch for Health Kineziológus
IWI - Jóga oktató
Sarasvati Oktatási Központ - Vinyasa krama és flow oktató
Reiki 1.
Sarasvati Oktatási Központ - Női jóga oktató
Yin jóga oktató
Funkcionális táplálkozási tanácsadó
Vegán táplálkozási tanácsadó

3 éve kezdtem el komolyabban érdeklődni a jóga világa iránt. Eleinte a fizikai hatása miatt, majd hamarosan rájöttem, hogy a jóga sokkal több annál, mint hogy különböző pózokba erőltessem a testem a matracon. Rengeteg pozitív változást hozott az életembe a gyakorlás, ezért döntöttem úgy, hogy meg szeretném mutatni másoknak is, hogy mennyi mindent adhat a jóga. 
A lényeg az egyensúly megteremtése. Ha feszült az elménk, a testünk is feszült lesz. Ha az elménk kizökken az egyensúlyából, testünk is követni fogja. Úgy gondolom, hogy törekednünk kell arra, hogy néha megálljunk, megpróbáljunk befelé figyelni, lelassítsuk a légzésünket és elvárások nélkül létezzünk. A jóga gyakorlása megszabadít a mindennapok zűrzavarától, segít megtapasztalni, hogy hogyan legyünk jelen a pillanatban a körülményektől függetlenül, és amellett, hogy erősíti és rugalmasabbá teszi testünket, az elménket is képes lecsendesíteni. 
Bízom benne, hogy sikerül arra ösztönöznöm téged, hogy megismerkedj a jógában rejlő valamennyi lehetőséggel, és remélem támogathatlak az utadon. 

Mottóm:

"Lélegezz. Engedj el. Ne feledd, csak erről a pillanatról tudod biztosan, hogy létezik."

Órái

Jóga: Flow
2022. június 30., csütörtök
19:30
2022. július 03., vasárnap
17:00
2022. július 05., kedd
20:00
2022. július 07., csütörtök
19:30