2019. augusztus 19., hétfő
Preview

Kovács Zsuzsa

Aerobik, személyi
Végzettségem:
Fitness Company - Aerobic sportoktató
Gymstick Muscle Instruktor
Kickbox Athletics Instruktor
GetFit Gravity Exercise Trainer
Kinezio Tape terapeuta
System 4 Life Várandós torna oktató
Személyi edző oktató képzés folyamatban

Az egészség és a sport mindig az életem részét képezték, de csak hobbi szinten, soha nem gondoltam volna, hogy edző leszek, de tudtam, hogy valami hiányzik az életemből, ami teljesen kikapcsol. Az egyetem után egyre jobban a sport felé terelődött a figyelmem. Ekkor éreztem azt, hogy a hétköznapokból a sport az, ami kirángat és felpumpál endorfinnal. Mindegy volt, hogy milyen rossz vagy jó napom volt, biztos voltam benne, hogy ha elmegyek mozogni egy órát, az helyrebillent. Ezért merem ajánlani ezt mindenkinek. Az edzés végülis olcsóbb, mint a pszichológus...

Szeretek az emberekkel foglalkozni, ami a szakmámból is adódik, mivel eredeti végzettségemet tekintve gyógyszerész vagyok. Így kezdődött a rúdtánccal, a TRX-szel, a kondi órákkal, majd elvégeztem a Fitness Company aerobic sportoktató képzését és a Kinezio Tape terapeuta képzőt is. Ezután nem volt megállás a többi képzés elvégzését illetően sem. A továbbiakban a személyi edző képzés van most a listán, és ki tudja mi jön még? :)

Szeretek sokféle csoportos órát tartani, ahol mindenki kiadhatja a hétköznapi feszültséget és boldogan, fitten mehet haza egy jó mozgás után. Mert a mozgás öröm! Ha szereted a pörgős, jó hangulatú csoportos órákat, ahol Te vagy a fontos, akkor várlak sok szeretettel az óráimon!

Mottóm:

"Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!" (Walt Disney)