Preview

Krekács Ildi

Aerobik
Végzettségem:
2013-2015 Fitness-wellness instruktor,  Szinergia Óbudai Tagintézmény
2015 Gyermek Aerobik, Dinamik SE
2015 Drum&Ball tanfolyam
2015 Kangoo Power  K.C.H. Company Kft.

Számos edzőnél/oktatónál olvashatjuk bemutatkozásképp, hogy a sport kiskoruktól kezdve az életük része.  Nos, nálam ez úgy indult, hogy gyermekkoromban súlyproblémákkal küzdöttem és elhatároztam, mindent megteszek annak érdekében, hogy változtassak a megszokott életemen és a sport segítségével egy „új úton” induljak el. A sport megtanított a küzdelemre, kitartásra, alázatra, fegyelemre, szorgalomra, kudarcra és sikerre egyaránt.

Edzőként a vendégeim a legértékesebbek számomra. Minden edzésen a maximumra törekszek és imádom a vendégeim „rejtett képességeit” előhozni. Néhányan nem is tudják mennyi mindenre képesek, csak küzdeni és akarni kell, de ebben egy jó edző mindig segít a szaktudásával, motiválásával, energiájával! Lelkes és segítőkész edzőnek tartom magam, aki szívvel-lélekkel dolgozik azon, hogy a vendégei is jól érezzék magukat (főleg, amikor éppen úgy érzik, hogy nem bírják tovább)! Legyen az óra kangoo, alakformáló vagy bármi más, az izomláz garantált!

„Biztos sokan vannak úgy, hogy félnek elmenni egyedül egy új közegbe, egy új órára, valamint új sportot kipróbálni, vagy talán nem is hiszik, hogy nekik is menne. Egy kicsit én is ilyen voltam egészen addig, amíg el nem kezdtem kangoozni Ildivel. Fantasztikus, hogy mennyi energia és vidámság van benne, és hogy ezt képes minden gond nélkül átadni a környezetének. Nemcsak a kezdőknek tudom ajánlani Ildi óráit, ahol motivációra és jó hangulatra lelhetnek, hanem az edzettebbeknek is, hiszen az izzasztó és erőt próbáló gyakorlatsorok is garantáltak. Az egyetlen dolog, amitől "félhettek" az az, hogy függővé váltok!” – K. Anna kitartó vendégem véleménye az óráimról

Mottóm:

Két választásod van: vagy bedobod a törölközőt vagy letörlöd vele az izzadságot!

Órái

Gerinctréning
2022. július 04., hétfő
17:00
2022. július 06., szerda
17:00
Kangoo
2022. július 06., szerda
20:00