Preview

Lóránth Kata

Aerobik
Végzettségem:
Semmelweis Egyetem TSK – Aerobic instructor
Szinergia Oktatási Központ – Személyi edző
Szinergia Oktatási Központ – Gyermekkori- és Rekreációs mozgásprogram vezető
ZIN – Zumba instructor
Fitness Company – Gymstick trainer
Fitness Akadémia – Sportszervező, sportmanager
Garasport – DBands trainer
TFTI – Aquagym trainer 
Samling Legacy  – Csapat, csoport, skills és Life coach
Funkcionális fascia tréning tanfolyam
Komplex mozgásszervi állapotfelmérés (testtartás analízis, funkcionális- és izomtesztek, mozgássztereotípiák) -Balance Medical Fitness Akadémia (2018)
PhysioVit - Medical Flossing sportsérülés kezelés
Kinesiology Taping/Sporttaping - Balance Medical Fitness Akadémia, (2019)
Balance Medical Fitness Akadémia - Sportrehabilitációs tréner Kapcsolatom a sporttal már 5 évesen elkezdődött az úszással, és 10 éves koromig minden nap a vízben voltam. Kicsivel később azonban a bátyám levitt magával a Vasas pályára, és ott nagyon megtetszett a kézilabda. Hosszú és meghatározó évek jöttek. 16 évig játszottam, mint beállós, irányító. Ebben a kemény csapatsportban tanultam meg küzdeni, közösen örülni, nagyokat esni és felállni, ájulásig futni és a fájdalomról nem tudomást venni. Nagyon sokat tanultam az élethez a sportból, a legfontosabb dolgokat.

A legelső aerobic edzők közt tart számon a szakma, közel 27 éve dolgozom edzőként, mondhatni: mióta létezik aerobic itthon. A pályám során sok szép kihívás talált meg a klubvezetéstől a tanításig, nemzetközi rendezvényekig, de soha semmilyen feladat nem tudott eltéríteni attól a küldetésemtől, amire - már kimondhatom - születtem. A tanítás a véremben van, az érzelmi kötődésem a sporthoz nem is kérdés. Edzőként, óra közben vagyok leginkább elememben, amikor ezeknek élek. Nagy "kedvenceim" az új vendégek, akik még soha nem sportoltak és rájuk kell érezni, miből és mennyi okoz akkora sikerélményt, hogy ez az első alkalom egy új életforma kezdete legyen. Én ezt tartom a hivatásom legszebb, küldetés részének.

Ha már visszajössz, arra tanítalak, hogyan legyél a testeddel összhangban, mikor, mire figyelj. Arra, hogy a tudatosság az alapja mindennek. Amíg nem figyeled és tanulod magad, nem fogod tudni, hogyan működsz, Neked mi a jó, a Te testednek mire van szüksége valójában. Először megtanítalak a "többet ésszel, mint erővel" testtudatra. Talán hihetetlen, de már a légzés is feladat. A fokozatosság elvével haladunk a képességeid kiaknázásában, a készségeid fejlesztésével. Ez fejben és fizikailag is úgy összerak - nevezhetjük holisztikus óráknak is -, hogy mindig tudni fogod, hol és mennyi a határ, amit majd túl lehet és fogunk lépni. :) Jó hangulat, kemény munka. Szeretettel várlak.

Mottóm:

“Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” (Henry Ford)

Órái

Gerinctréning
2022. június 29., szerda
09:00
2022. június 30., csütörtök
10:00
2022. július 05., kedd
10:00
2022. július 06., szerda
09:00