Preview

Medvegy Noémi

Aerobik
Végzettségeim:
Fitness Akadémia – Csoportos fitness instruktor
R-Med Akadémia – TRX Suspension Trainer
SMR Tanfolyam
Fitness Akadémia - Cross Training instruktor

Mindenkinek megvan a maga szenvedélye. Én szerencsére elég hamar rájöttem, hogy nekem ez a sport: úsztam, lovagoltam, kézilabdáztam, később 6 évig RG-ztem, és utána még 6 évig versenyszerűen atletizáltam.
A sport nagyon sok pozitív hatást gyakorolt az életemre, megtanított többek között például önuralomra és kitartásra. Rájöttem, ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a testünkben, először belül kell megteremtenünk a harmóniát, és ebben a sport lehet a legnagyobb segítségünkre.
Idővel úgy döntöttem, hogy a mozgás szenvedélyét másoknak is át szeretném adni, így fitness instruktori képesítést szereztem. Ezt követően elvégeztem az SMR henger tanfolyamot, hogy edzéseimen a hengerezés jótékony hatásait is ismertessem, és a TRX edzésmódot szintén elsajátítottam.
Edzőként azon leszek, hogy akármilyen élethelyzetben is vagy, arra az egy órára kicsit kizárd a külvilágot, a stresszes hétköznapokat, és csak magadra koncentrálj. A csoportos óráimon nagy szerepet kap a gyakorlatok helyes kivitelezése, a prevenció, a sérülések elkerülése és persze, fontosnak tartom, hogy amellett, hogy egy jót edzünk, jól is érezzük magunkat. Igyekszem minden vendégemnek a saját edzettségi és egészségi állapotának megfelelő alternatívákat adni.

Mottóm:

„Légy erősebb a kifogásaidnál!”

Órái

TRX Starter
2022. július 05., kedd
16:15
17:15