Default_employee

Németh Ramóna

Aerobik
Végzettségeim:
2020 - Csoportos Fitness Instruktor - IWI

Gyermekkorom óta fontos szerepet játszik életemben a mozgás, ezen belül a tánc áll legközelebb hozzám, ezért több stílust is kipróbáltam.
Emellett szeretek segíteni másoknak, emiatt is döntöttem úgy, hogy csoportos fitness órákkal segítek a mozogni, kikapcsolódni és formálódni vágyóknak, hozzájárulva a fizikális és mentális egészségük megőrzéséhez.

Fit dance óráimon megismerkedhettek a street dance különböző stílusainak lépéseivel (hip-hop, funky, house, locking, stb.) ismerős aerobik mozdulatokkal ötvözve, mindeközben pop / r'n'b / hip-hop zenék garantálják a bulis hangulatot! A koreográfiákat úgy építem fel, hogy könnyedén elsajátítható, ám változatos mozdulatokból álljanak. A táncot követően lenyújtjuk fáradt izmainkat.

Alakformáló óráimon kardiós belemegítést követően  minden izomcsoportot átdolgozunk, a saját testsúlyunkat, illetve eszközöket használva - kézi súlyzó, gumiszalag, óriáslabda és step pad. A változatosság itt is mérvadó, így is fokozva az óra élvezetét. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek a nyújtásra, hiszen így megelőzhető a később jelentkező kellemetlen izomláz.

Várok mindenkit szeretettel, táncoljuk, formálódjunk együtt!

Órái

Core training
2022. július 01., péntek
07:30
2022. július 02., szombat
18:00
Fit Dance
2022. július 01., péntek
20:00
2022. július 02., szombat
19:00