2019. augusztus 19., hétfő
Preview

Perczel Dóra

Aerobik
Végzettségem:
2011-2012 - Aerobik edző/Step aerobik oktató/Gerinctréner/BodyBalls complex instructor, Szinergia
2012 - Indoor Cycling instructor, Fitness Company
2013-2016 - Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés, Testnevelési Egyetem
2016 - TRX, R-med Akadémia

A mozgás gyermekkorunk óta folyamatosan az életünk része. Nálam ez természetesen a sportban nyilvánul meg. Kezdetben táncoltam, atletizáltam. Az aerobikkal lassan 14 éve ismerkedtem meg, és azóta is a rabja vagyok :) Ennyi idő alatt az életemmé vált, azt csinálom amit szeretek, emberekkel foglalkozom, segítek Nekik, hogy megtalálják az utat, amit én megtaláltam. A test és a lélek csak akkor lesz igazán összhangban, ha ezt tudatosan elhatározod, karban tartod, megvéded a mindennapos problémáktól, amit a rohanó élet okoz. Személyiségemből adódóan óráim pörgősek, dinamikusak, intenzív gyakorlatok jellemzik. 
Jelenleg a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán vagyok végzős hallgató, hogy a gyakorlati kompetenciák mellé, egy magasabb fokú elméleti tudás is társuljon.

Alakformáló óráimon dinamikus és statikus gyakorlatok váltogatják egymást. Igyekszünk az összes nagyobb izomcsoportot megdolgoztatni, illetve a kritikusabb területekre is nagy hangsúlyst fektetünk. Eszközökkel, illetve a saját testsúllyal végzett gyakorlatok egyaránt váltogatják egymást az óra folyamán. 
Spinning óráimat általában rövid, de tempósabb síkonfutások, illetve hosszú és meredek hegyi szakaszok jellemzik, mindezek jumpokkal és hegyi sprintekkel fűszerezve! ;)
A döntés a Te kezedben!!

Mottóm:

"A lelkesedés diktálja az iramot, de a KITARTÁS éri el a célt."