Preview

Tóth Mary

Aerobik
Végzettségem:
2009 - Callanetics oktató

2009-ben szereztem meg a Callanetics oktatói képesítést, és azóta tartok Callanetics órákat vendégeim részére. A legnagyobb öröm számomra, amikor látom vendégeim egészségi állapotának jelentős javulását a rendszeres Callanetics torna gyakorlásával.

A Callanetics az egyik leghatékonyabb alakformáló és testtartást javító mélyizom torna. Megelőzi és mérsékli a derék-, hát- és térdfájdalmakat, a csontritkulást és meszesedést. A Callanetics torna során elsősorban a mélyen fekvő izmok dolgoznak, mely nagyban segíti a gerinc menti izmok erősödését. Ezáltal megelőzhetőek a derék és hátfájások, illetve mérsékelhetőek a már kialakult fájdalmak. Nagy figyelmet szentel a comb izmainak erősítésére, mellyel enyhíti, illetve megszüntetheti a térdfájdalmakat. A medencefenék izmainak aktivizálásával fokozódik a mélyizmok munkájának hatékonysága, csökkentve ezzel az inkontinenciát és egyéb egészségügyi problémákat. Kitűnő a relaxáló, feszültségoldó hatása.

Azoknak való, akik nem a dinamikus mozgást szeretik, hanem a lassú, kontrollált izommunkán alapuló technikát. Egy olyan speciális testformáló módszer, mellyel rövid idő alatt javíthatunk alakunkon, testtartásunkon, jelentős hatással van közérzetünkre, kondíciónkra. A mozgás során erősítünk olyan izmokat is, melyeket a mindennapi életben alig, vagy egyáltalán nem használunk. A Callanetics torna gyakorlatain túl a Super Callanetics, a New Callanetics és a Combi Callanetics programot is alkalmazom.

Mottóm:

"Az egészség nem minden, de nélküle minden semmivé válik életünkben."

Órái

Callanetics
2022. július 01., péntek
15:00
17:00
2022. július 03., vasárnap
11:30
2022. július 04., hétfő
16:00
2022. július 06., szerda
16:00