2017. november 24., péntek
Preview

Vargha Viki

Aerobik, személyi
Végzettségem:
2014 - Pilates oktatói diploma, Body'n'Soul Wellness and Pilates Academy

A PILATES módszerével először 1996-ban találkoztam, amikor barátnőmmel a munkahelyünktől nem messze ellátogattunk egy ilyen órára. Sok évvel később, a klasszikus PILATES egyik hazai meghonosítójánál - a nemzetközileg is elismert és az amerikai Fitnesz Akadémia által is akkreditált képzésen - megszerezetem a PILATES oktatói végzettségemet.

Azóta is tanítom ezt a módszert, és eltökélt szándékom, hogy minél több embernek megmutassam ennek a csodás mozgásformának a jótékony hatásait. Az óráimon  arra törekszem, hogy a hozzám fordulóknak segítsek az alakformálásban, a jó közérzet kialakításában és az optimális testsúly elérésében, megtartásában. A PILATESben rengeteg gyakorlat és pozíció létezik, melyeket különböző nehézségi szinten lehetséges megvalósítani, ezért edzettségi szinttől, súlytól és életkortól függetlenül bárkinek ajánlható. Mindemellett szeretek az emberekkel foglalkozni, és a tanítás számomra egyfajta "szerelem és kikapcsolódás". Szeretem a vendégeimet, és a legjobb érzés az, amikor egy-egy óra után azt hallom tőlük, hogy "de jó, hogy újra érzem a testem…"

Sok szeretettel várok minden tornázni vágyó hölgyet korra, súlyra, testfelépítésre való tekintet nélkül az óráimon, hogy együtt tapasztalhassuk meg a PILATES módszer jótékony hatásait!

Mottóm:

"Higgy abban, amit teszel, és tedd azt, amiben hiszel!"

Órái

Callanetics
2017. november 28., kedd
10:00
2017. november 30., csütörtök
10:00
Pilates
2017. november 27., hétfő
17:30
18:30
2017. november 30., csütörtök
09:00
18:00