Preview

DeepWork & Bodyart Mix

DEEPWORK™: A legújabb és legütősebb holisztikus, funkcionális tréning Robert Steinbacher-től, a bodyart feltalálójától. Ez a holisztikus, funkcionális tréning minden sportág legjavából építkezik, egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. A kínai öt elemre (föld, fa, tűz, fém és víz) épül, rendkívül intenzíven mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel! Kitolja az egyéni határokat, függetlenül nemtől, kortól, edzettségi szinttől!

A DEEPWORK™ a távolkeleti mozgásokból indult el. Feszítés és kiengedés, funkcionális és kardiovaszkuláris tréning.
A DEEPWORK™ a belső erő megérzése, a határok leküzdése. A résztvevő az egész tréning alatt a saját mozgás- és légzésritmusában dolgozik.

Az óra 2.felét a DEEPWORK alapjait adó BODYART-tal folytatjuk. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A BODYART™ edzéssel fejlődik a hajlékonyág, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

Oktató

Órák

Heimer Viktória
2022. július 03., vasárnap
11:00
2022. július 03., vasárnap
Heimer Viktória
11:00